Onze Koning danken

27 april 2018, Op een overvolle Vismarkt werd het fantastische bezoek van Koning Willem Alexander afgesloten. De koning bedankte de Groningers voor hun enthousiaste ontvangst. Hij sloot af met de woorden: “Velen spreken over feestvieren, maar jullie doen het gewoon”.

Dat doet mij denken aan de opdracht die Jezus onze Koning aan de christenen heeft gegeven. Om Zijn Naam bekend te maken en mensen te vertellen hoe geweldig het is om een volgeling van Hem te worden. Velen praten erover maar er zijn ook christenen die het gewoon doen, ondanks alle tegenwerpingen en afwijzingen. Het is en blijft geweldig om te zien dat Jezus daar dan altijd bij is.

Gisteravond spraken we met verschillende mensen, christenen en ongelovigen. Een stoere, donker gekleurde jongeman vertelde dat hij Jezus kent. Op de vraag of hij ook regelmatig bidt zei hij: “Jazeker, maar ik dank God vooral, ik dank God elke dag voor alles wat Hij doet voor mij”. Kijk, daar word ik blij van. God geeft in de bijbel zoveel mooie beloften. Niet alleen voor de toekomst, maar voor iedereen die Hem aanneemt heeft hij geweldige beloften. Je leven verandert, je naam wordt opgetekend in de hemel en je bent behouden.

Inderdaad iets om elke dag bij stil te staan en onze Koning te danken.

Om jouw dankbaarheid te laten merken word je uitgenodigd om Hem te volgen! Doe je mee? Er staat ons een feest te wachten waarbij Koningsdag in Groningen in het niet valt. 😉

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.