Liefde

image_pdfimage_print

Ook gisteravond weer naar de stad Groningen geweest om te getuigen. We waren met 7 mensen. En wat een leuke ontmoetingen hebben we gehad. Ook afwijzingen, maar dat is niets nieuws. Het goede nieuws is dat wij gedreven zijn door Zijn liefde.

Zondag 15 januari begint de week van gebed. De week heeft een fantastisch thema “Jouw hand mijn glimlach” gebaseerd op 2 Korintiërs 5:14-20. Vers 14 begint met “Wat wij ook doen, het is omdat we er door de liefde van Christus toe gedrongen worden.”

In Groningen ontmoetten we een Belgische jongen. Een week geleden had hij radicaal gebroken met drugs en heeft hij Jezus aangenomen. Hidde zou vandaag met hem afspreken om verder te praten over zijn bekering. Met verschillende andere mensen hebben we kunnen spreken over onze passie voor Jezus. Bidt dat er doorbraken komen! Uiteindelijk ontmoetten we elkaar weer bij Bakker Bart. We hebben afgesproken om binnenkort met alle medewerkers op een zaterdag bij elkaar te komen, om elkaar te bemoedigen en om te bidden. Daarna met een zo groot mogelijke groep naar de stad om te getuigen. Wij mogen ons beschermd weten door Zijn hand! Er is een kinderliedje dat hier over gaat:

Leg je hand maar in de hand van Jezus!
Weet je dat Hij heel veel van je houdt?
Ook voor jou wil Hij met liefde zorgen,
als je helemaal op Hem vertrouwt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Reacties gesloten.